Extrasystole, salve? Sziasztok van itt esetleg olyan valaki akinek időnként jelenik meg halmozottan extrasystole, negatív leletek mellett?
Bocs, ha későn válaszolok. Nekem is mindig minden lelet negatív, soha nem sikerül elcsípni egy extrát sem. Halmozottan pár napja jelentkezett nekem először, nagyon megijedtem, hogy az eddig heti 3-4 után (amit már 6 éve tapasztalok) az utóbbi napokban most először, akár percenként is jöttek (azonnal irány az orvos, ahol természetesen szüneteltek a tünetek az ekg és a hallgatózás idejére). Mindig megnyugtatnak, hogy nem veszélyes és ezekkel a tünetekkel is elélhetek ugyanolyan sokáig, mintha nem tapasztalnám ezeket és beutalnak a pszichiáterhez (aminek sok értelme nincs, felír néhány dobox xanaxot).
Nekem felírtak betalocot, ami nem igazán használt, az első két nap után el is hagytam, szemben a magnézium pezsgőtablettával, amelytől jelentősen csökkentek az extrák (napi 2-3 és még ezek is gyengébbek voltak, de nem akarom magam még elszólni) és már hónapok, vagy évek óta nem volt ilyen tökéletes a vérnyomásom (120/70 és 110/60 között mozog) és a pulzusom (folyamatosan 60), igaz, most néha mintha szédülnék is alig észrevehetően, de talán ez attól van, mert eddig a vérnyomásom 130/80, a pulzusom meg 80 alatt csak elvétve volt.
Ha valaki szeretne erről beszélni, írjon nyugodtan privátba (nem a panaszáradatomat akarom rázúdítani az emberekre, csak tapasztalatokat megosztani, segíteni a másikat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!