Honnan tudhatom azt, hogy allergiás vagyok-e a Méhcsípésre?
Figyelt kérdés
Honnan tudom, hogy allergiás vagyok a méhcsípésre, milyen tünetei vannak. Nemrég megcsípet egy méh az ujjamon, ekkor semmi gond nem volt, majd másnak eléggé bedagadt, és viszketett. Darázs csípet már korábban annál semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Méhészkedni szeretnék, szerintetek belefogjak.2012. febr. 29. 21:48
1/3 kicsiszolo válasza:
Szia onnan, hogy amint megcsíp elkezd dagadni az a terület és utána ez fokozatosan kiterjed az egész testedre.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod, nekem nem terjedt át a daganat az egész testemre csak az újjam dagadt be, de az lesz a legjobb ha elmegyek egy allergológushoz.
2012. márc. 4. 17:56
3/3 anonim válasza:
Ez esetben ne menj sehova. Nem allergia. A fiam csalánkiütéses lett, az pl az. Sok mindent olvashatsz róla. Enyém is helyileg dagad, még élek. 44 éves vagyok már pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!