Köhögés és megfázás nélkül jöhet fel váladék a légcsőből?
Figyelt kérdés
Allergiától, vagy gyógyszertől lehet ilyen, vagy valami betegség? Évek óta van, a háziorvos nem tudja mi lehet.2012. febr. 29. 19:53
11/14 A kérdező kommentje:
Pár éve volt olyan, hogy kaptam gyógyszert a szívemre és a koleszterinemre és akkor nagyon köhögtem, mert nem birom a gyógyszereket. Nem tudom összefügg-e ezzel? Hörgőtágulat lenne? Volt olyan, hogy két évig köhögtem egy bizonyos gyógyszertől mire rájöttek mi okoz ilyen fulladásos köhögést. Lehet ennek a következménye?
2012. márc. 1. 21:50
12/14 anonim válasza:
Hörgőtágulattól nem hiszem!
Ez tulajdonképpen lerkaodott nyál,ami légcsőre rakodik le!
Ez normális,nem elváltozás.
Azért én elmennék a fűl-orr gégészerte,ha téged ennyire zavar!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Egyszer voltam már a gégészeten, de ott sem mondtak semmit.
2012. márc. 3. 16:08
14/14 anonim válasza:
A pepsiCoke nem tud tavozni kellokeppen az orrodon at, a tulzott napiszintu hasznalattol...ezert MOST valadek formajaban probal a szervezeted megszbadulni eme karos anyagtol.Persze csak a poen kedveert irok ilyen hulyesegeket.:D Jobbulast.( A marihs egeszsegesebb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!