Milyen tapasztalatod van a Magne B6-al kapcsolatban?
Én tisztára ledöbbentem azon hogy nekem mennyit segített. Talán soha semmilyen készítménynek nem éreztem ennyire a hatását. Régebben szurkált a szívem (tipikus stressz tünet) és kezdtem magam idegbetegnek érezni, és itt olvastam egy válaszban hogy valakinek a dokija ugyanerre a problémára a Magne B6-ot javasolta. Gondoltam próba cseresznye, kipróbálom és rögvest megszűnt a panaszom. Mivel szedtem folyamatosan, lassan kezdtem észrevenni, hogy lényegesen nyugodtabb, gondtalanabb, jókedvűbb vagyok mint régebben. Aztán másoktól is hallottam ugyanezt, és utána is néztem a neten, és a tájékoztatón,hogy nem csak az izmokat lazítja, hanem az idegrendszer működését is jótékonyan befolyásolja (nade ennyire??) Feleségemmel azon nevettünk, hogy gyakorlatilag mióta szedem (kb 2 hónap) nem volt komolyabb vitánk. És ez komoly!
Nektek hasonló élmény, egyéb tapasztalat?
Én hányinger ellen kezdtem el szedni terhesség idején, de nekem csak rossz tapasztalatom van vele. Bevétel után fél órával rohanhattam hányni. És ez addig ment, amíg abba nem hagytam a szedését.
Nekem hasonlóan jó élményem a Memolife készítménnyel van.
én is szedtem, mert 2 gyerekkel vagyok itthon, meg ugyebár az állandó stressz, adósság, stb, szóval elkezdtem, de semmi változást nem vettem észre magamon.
nagyon hirtelen haragú vagyok, kiabálok, és nekem nem segített. Talán annyit, hogy a szívszurkám elmúlt, vagyis azóta még nem jelentkezett.
Nem tudom, hogy nem-e az befolyásol, hogy majd 100 kiló vagyok, és kevés a 3*2 egy nap. Lehet ha 3*3-at szednék... bár ki tudja, de én erre gyanakszom. Majd megkérdezem a gyógyszerészt :)
Köszi a válaszokat!
Üdv mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!