Melyik vitamin okozhat szorulást?
Nem a vitaminokban keresd a hibát, hanem az étkezésedben. Terhességben általános a puffadás, székrekdés, a multivitamonokban ha megtalálható a vas, az festheti feketére a székletet, de ez is olyan, hogy egy kis vörösbor is festheti feketére, ahogy felső emésztőrendszeri vérzés is!
A C-vitaminra pláne nem foghatod mert a vizelettel ürül.
Nem keresem a hibát,és nem fogtam rá a vitaminra!
Csak ezt tapasztaltam! Ugyanúgy eszem,mint 15 éve! Vagyis kb azóta nem változott az étkezési szokásom,kivéve,hogy megeszem a frankfurti levest kb 1 hónapja! :) Amúgy 30 leszek idén! Változatosan eszek sokszor sokat! De nekem mindig hasmenésem van,amivel az orvosok sem tudnak mit kezdeni! Vagyis valószínűleg a p.m. betegség miatt van a napi 2,3,4 wc-re járás szerintük! De ez kezelve is van,már normális a működése,de nem múlott el a hasmenés! És most ez tűnt fel,hogy kb másfél-2 hete szedem az E-t,és rá pár napra kijött ez a probléma,és nem szűnik egy cseppet sem! Szóval nem a vitaminra fogom,de vele egy időben kezdődött kb,és mint mondtam több embernek volt szorulása a multi vitaminnál,ezért gondoltam,nem-e az miatt! És nem csak kismamáknak volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!