Mennyi idő alatt gyógyul meg a csontütődés, csontrepedés, zúzódás?
Lassan két hónapja, hogy fenékre estem egy óriási lendülettel, mert kihúzták alólam a széket.
Enyhült a fájdalom, viszont ha leülök és fel kell állnom, akkor még mindig fáj, ha sokáig ülök az szintén fájdalmas, ha megnyomom is fáj....
Mit csináljak?! Elmentem röntgenre még január elején, de nem mutatott ki semmit!!! Ha nincs csontrepedésem, akkor miért nem gyógyul már meg? Vagy lehet orvosi figyelmetlenség történt, és mégis van valami repedés, zúzódás? Vagy azért gyógyul ilyen lassan, mert pont a far csontom, és sokat ülök rajta? Meggyógyul egyáltalán valaha nyom nélkül, vagy öregkoromra egy idióta gyerek hülyesége miatt fogok lebénulni, vagy megérezni ha le akarok hajolni?
Köszi a válaszokat!:(
Köszi szépen! A fastum gélre már én is gondoltam, de ha te is ajánlod, akkor kipróbálom, hátha.
És azóta neked meggyógyult teljesen? nem érzékeny zsibbadásra, nyomásra, időjárásra? Esetleg kenegetted te is valamivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!