Stressz vagy betegség?
Mostanában eléggé feszült vagyok, és elég szerul érzem magam fizikailag is.
Főleg esténként elég legyengültnek érzem magam, semmit sem bírok csinálni, és reggelente előgordul, hogy elkezdek öklendezni, de annyira, hogy összerogyok, és néha, elég ritkán, kis mennyiségű átlászó váladék is feljön, kicsit keserű íze van.
Napközben is előfordul hasonló, de olyankor csak köhögés emmlé enyhébb öklendezés.
Lehet, hogy a stressz miatt van? vagy valami komolyabb is lehet ?:S
most látom, hogy elég ügye-fogyottan fogalmaztam, bocs érte.
ami még fura hogy a stressz egy 1 éve történt dologból fakad, és csak mostanában kezdtem érezni.
az is hozzá járulhatott, hogy sokat változtam azóta, akkoriban kevésbé érdeke minden.
Gondolam rá, hogy el kéne mennem egy pszichologushoz, de nem sok időm lenne rá, viszont mással nem nagyon tudom megbeszélni az ilyen jellegű gondjaimat :S.
Szerintem is lehet a stressztől.
Viszont a stressz is kiválthat betegségeket. El kellene menned a háziorvoshoz, az csak egy alkalom arra csak van időd. Végez egy kivizsgálást és legalább tudod, hogy nincs komolyabb bajod. Esetleg ír nyugtatót és akkor a pszichológust is megúszod. Bár lehet szükséged lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!