Mi lehet ennek az oka? Utalhat valamire vagy egyszerű "tunyaság"?
Kisebb fizikai megerőltetésre (tényleg kisebb pl: 1 km biciklizés nem gyors tempóban) és kifulladok. Kapkodok a levegő után, ver a víz (nem olyan mint mikor leizzad az ember, hanem mikor rosszul létnél veri le a víz), szorít a mellkasom, stb.
Mitől???
Nekem a lustaságtól,ahogy mondod az egyszerű tunyaságtól volt ez. Nem sportoltam semmit,ültem a munkahelyemen az asztalnál, és azt vettem észre,hogy már a hazajövetelkor is kifulladok a negyedik emeletig. Csináltattam egy teljes laborvizsgálatot és vérnyomás mérést,tüdőszűrőt,minden rendben,így januárban elkezdtem tornázni és úszni járni.Az úszással nem volt gond,de a tornánál kb 12perc után szó szerint rosszul lettem.Az edző tudta miért is vagyok ott,tök normális volt,mondta legyek erős,ne üljek le, csak álljak meg pár percre,igyak egy két kortyot és mehet tovább. Az első órákon meg akartam halni,de mindig kicsit tovább húztam,és most már egy pihenővel végig tudom csinálni az ötven perces órát.
Jobb a közérzetem,jobban alszom, és még fogytam is egy kicsit!:) Csak javasolni tudom neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!