Mi lehet annak a oka, hogy néha gyorsan, szinte dübörögve kezd el verni a szívem? Lényegében hallom is, még a legnyugodtabb pillanatokban is előfordul.
Figyelt kérdés
Általában csak pár másodpercig szokott tartani. Nem nagyon foglalkoztam vele, mert rendszeresen sportolok, gondoltam csak túlterheltem magam, de lassan már több, mint 1 éve előfordul. Nem csak futás közben, hanem este elalvás előtt is. Nem fordul elő gyakran, szóval nem vagyok benne biztos, hogy kell-e vele foglalkozni, de mivel a családban már előfordultak szívbetegségek, ezért foglalkoztat a kérdés..2012. febr. 20. 16:00
1/1 anonim válasza:
Ez nagyon sok embernek van, csak a legtöbb észre sem veszi. Nekem is szokott lenni, iszonyatosan idegesítő, de nem kell vele foglalkozni. Nekem általában akkor van, ha napközben jobban megerőltetem magam.
Persz nem árt, ha megnézeted, de valószínűleg semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!