Miért érzek ilyen fullasztó érzést tömegben? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Óriási problémáim vannak az önértékelésemmel, ami a külsőt illeti. Egyszer utálom magam, sírok, máskor elégedett vagyok a külső tulajdonságaimmal. Azonban mindegy, hogy milyen állapotomban megyek az utcán, mindig úgy érzem, hogy mindenki kiröhög, mert csúnya vagyok, csúnya a fejem. Egyszerűen nem bírom tovább és már nem it tudom megállapítani, hogy milyen is vagyok. Valóban csak azt érzem, hogy így nincs értelme tovább élnem.2009. jún. 2. 20:09
1/1 anonim válasza:
Sztem nincs barátod aki pozitiv megerösitésekkel töltene el mert neked erre lenne szükséged meg hogy valaki szeressen!
Amugy meg hülyeség amiket irtál senkin nem röhögnek az utcán mert csúnya nem lehet hogy azért néznek meg mert olyan jól néznel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!