Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pusztulok? MEgesznek az...

Pusztulok? MEgesznek az élősködők?

Figyelt kérdés

Íngyulladás,ekcéma,kötőhártyagyulladás, sötét a bőr a szem alatt(táskás karikás szem), egyszerkétszer szívritmuszavar(nyugalomban agép előtt)végbélviszketés stb

LÉtezik hogy candidás vagyok vagy valamilyen más élőlény élősködik rajtam?Komolyan már attol is félelem lesz urrá rajtam, amikor nem kellően erős a reggeli merevedés vagy keveset erektálok(nem annyit amennyit kell) Semmmi megterhelőt nem végzek, igaz stresszes vagyok, de mostanában még az sem(mert itthon vagyok), reggel 10-ig alszom, lazulok stb milehet 17 és fél évesen? Antibiotikum után jöt tki az ekcéma és utána sorjában minden. MI tmondjak a háziorvosnak, hova lehet menni candida szűrésre? komolyan ilyenkor bánom azt, hogy nem én vagyok a gyereke a háziorvosnak, mert csak legyint rám egyet meg stb

szerintetek?

2012. febr. 6. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Drága 17 éves fiú! Korai még a hipochondria. Egyéb bajod nincs is. Talán az, hogy sokat lógsz a neten és keveset a friss levegőn. Ezt a nem túl szép viszont csúnya nevet hogy sikerült megtalálni?
2012. febr. 6. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
:))
2012. febr. 6. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak problémáim, de rájöttem - lassanként -, hogy jó lenne, ha legyintene rám a doki. Lehet, hogy fog is: megbeszélem vele, hogy mégse akarok foglalkozni a bajaimmal. Ha kivizsgálnak, előbb utóbb mindenre gyógyszert kapok, és 19 évesen ennyire még nem akarok szedni.

Állandó minimum fél oldalas orrdugulás, lefekvéskor kb. teljes, krákogás és váladék érzése hátul (nem is sima a garatom). Állandóan lepedékes nyelv, a lepedék eltávolíthatatlan. Ez állítólag gyomorsav-túltermelődésre utal. A sav miatt - és tuti amiatt, mert a savlekötő segít rajta: puffadás, hasfájás, büfiroham (bocsánat...), változó állagú vég..khm..termék.

A savval kapcsolatos dolgaim tűnnek komolyabbnak, arra most 3 hónapig szedek savtalanítót, de megbeszélem az orvossal, hogy ne kelljen, ugyanis ad egy speciális port is - ásványi anyagokkal - és az is csillapította már nekem a tüneteket, tehát nem kell a gyógyszer. A nyelvem mondjuk nem változik...

Ja, és nekem is szürke a szemem alatt és állandóan karikás a szemem.

Ami nagyon fontos nekünk, akik nem vagyunk teljesen egészségesek - és fontos mindenkinek a mai (fizikailag is) mérgezett világban -, az egészséges életmód. Rendszeres testmozgás, séta akár ebben a hidegben is (utána újjászületsz). Futás,

úszás, bringázás, foci bármi csak legyen mozgás, mert a mai túl modern életvitelben semmit se mozgunk alapból!

Édesség-üdítő-zsíros, szénhidrátos kaják fogyasztásának mérséklése, napi két-háromszori zöldség-gyümölcsfogyasztás beiktatása, vagy még több.

Valami rendszeresség bevezetése, mint ne aludjunk túl SOKAT se túl keveset, ne túl későn feküdjünk. A főétkezések legyenek elkülöníthetők (nekem még ez is nehézségeket jelent, de kopp-kopp, már haladok), lefekvés előtt két-három órával már ne együnk.

Javaslom még a népi gyógymódokat, mint fokhagyma, méz, a természetes gyógymódokat, akár ha ételre-italra gondolunk, mint pl. a zöld tea, akár tevékenységre, pl. szaunázás.

Tudom, nagyon rémisztő ez egy tininek. De ha sikerül betartani a zömét, akkor már társul hozzá egy placebohatás is, mert hiszel abban, amit megtettél, hiszel az eredményében. A placebohatás és maga a rendes hatás pedig eredményeket szül.

Ritkábban van ajakherpeszem és aftám, nőtt az állóképességem, kevesebb a pattanásom (igen, khm...), erősebb vagyok, nehezebben kapok el náthás és ha mégis, pillanatok alatt megállítom, javult a tartásom és az alakom. Ennyit megér.

Hajrá!

2012. febr. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!