Mi lesz akkor ha gyógyszerre alkoholt iszom?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 18:58
2/19 anonim válasza:
Talán nem fejti ki hatását a gyógyszer. Én szívgyógyszerre ittam egyszer alkoholt...csak berúgtam tőle.
3/19 anonim válasza:
nem jó ötlet. én csináltam, mikor széles jókedvemben elfelejtettem, h aznap vettem be fájdalomcsillapítót. egyik szilveszterkor pedig rájöttem, h a Lidocain sem fér össze az alkohollal.Első esetben szinte megvakultam időlegesen, alig bírtam kinyitni a szemem, rosszul láttam az egyik szememre, és nagyon rosszul voltam másnap. a 2. esetben pedig kevés pia után a pasim szüleinek a bemutatkozás kb. így zajlott: csókolom, boaaaa! ne csináld. meg a májadat is károsítja. külön.külön is, nemhogy egyszerre.
4/19 anonim válasza:
Jah, és egy orvos mondta, hogy nyugodtan vegyem be alkohollal a gyógyszerem.
5/19 anonim válasza:
Ne kérdezd, hogy, hogy diplomázhatott le. Azért ne igyál alkoholt gyógyszerre.
8/19 anonim válasza:
Nem mindegy milyen gyógyszer. Én fájdalomcsillapítóra ittam néhányszor már, nem szándékosan.. de semmi nem történt.
9/19 anonim válasza:
Én fogfájásra vettem be gyógyszert, nem hatott. Ittam rá alkoholt, na az elmulasztotta :)
De komolyabb dolgoknál én se ajánlom.
10/19 anonim válasza:
én egyszer antibiotikumra ittam alkoholt, hamarabb berúgtam és hánytam is :) más következménye nem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!