Miért vagyok mindig sápadt?
16 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy folyamatosan sápadt vagyok, karikásak a szemeim. Elaludni csak olyan 11-12 óra körül tudok, este. Folyamatosan fáradtnak, erőtlennek érzem magam. Nagyon érzékeny is vagyok sajnos..mindent túlreagálok, annyira fel tudom hergelni saját magam, hogy már remegek, hányok...
Szedek vitamint, de nem jobb..:(
Az idegesít a legjobban hogy már 3 tanár is megkérdezte a suliban. Meg le akartak küldeni futni az udvarra, hogy feléledjek -.- xD meg azt mondják hogy sovány vagyok, 156 cm és 43 kg vagyok, de nem érzem magam soványnak mert rengeteget eszem...Anyukám el akar vinni vérvételre hogy kiderüljön mi a baj..
Tudom, hogy ez a kamaszkorral jár, de akkor is...a többieknek (osztálytársaimnak) sosem mondanak ilyeneket a tanárok..
Miért lehet ez?
nem hinném, hogy vérzékeny vagy. a vérzékenység nem csak férfiaknál fordulhat elő?
valami ilyesmit tanultunk biológiából. volt ott szó az X kromoszómákról,meg ilyenekről. valahogy úgy van, hogy a nő csak hordozó. és a fiú örökölheti.
elnézést, ha hülyeséget írtam.:'D
de google a barátod:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!