Mi lehet az oka ennek? Voltam többször kivizsgáláson, de semmit nem találtak.
Figyelt kérdés
Kb egy éve ha bolti édességet eszem,hacsak kis mennyiségben is,utána rosszul érzem magam,émelyeg a gyomrom,néha a fejem is fáj.Mitől lehet?Tapasztalt valaki hasonlót?2012. jan. 26. 15:08
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy az aszpartamra. Pár éve elég csúnyákat lehet olvasni neten róla, aminek valószínű egy jó része túlzás, de sok igazság lehet benne. Olyan édességtől is van, amiben nincs édesítőszer? Pl. valami jobbféle, márkásabb, kevés összetevőből álló csoki?
2/7 A kérdező kommentje:
márkásabb csokitól nem
2012. jan. 26. 15:16
3/7 anonim válasza:
Valami adalékanyag lehet, amire allergiás vagy.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is allergia. Inkább ne is edd ezeket, mert többet árt, mint használ. Ha a márkástól nem vagy rosszul, akkor inkább néha azt. :)
5/7 anonim válasza:
Akkor ez lehet. Vagy valami más édesítőszer-allergia. Vagy az összesre. Vagy valami egyéb adalékanyagra, ami minőségibb dolgokban nincs benne.
6/7 anonim válasza:
Én az összes olyan terméktől (főleg light üdítőktől) szoktam iszonyatos gyomorfájás kapni amiben édesítőszer van. Szóval szerintem a te szervezeted se bírja feldolgozni.
7/7 A kérdező kommentje:
20 éves koromig rengeteg édességet ettem,és semmi bajom sa volt,tavaly meg azt vettem észre,hogy rosszul vagyok tőle,meg a mcdonaldsos kajától is
2012. jan. 26. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!