Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindenem megvan, mégsem érzem...

Mindenem megvan, mégsem érzem jól magam?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, már jártam 3 egyetemre (corvinus, ibs, bgf) de egyik sem tetszett. itthon élek a szüleimmel, szerencsére elég tehetős a családom, így nem kell mennem dolgozni. Mégsem érzem jól magam, lehet, hogy el kéne költöznöm itthonról?
2012. jan. 24. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
El kell menned dolgozni.
2012. jan. 24. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:

És mondd, mikor akarsz hasznos tagja lenni a társadalomnak? Mondjuk bejelentett munkahellyel rendelkező, adózó állampolgárként?

Ha nem vagy képes elvégezni egyik egyetemet/főiskolát sem, akkor ez a lehetőség nyitott előtted.

2012. jan. 24. 14:18
 3/3 anonim válasza:
Az az igazság, hogy 23 évesen én is így éreztem, azzal a különbséggel, hogy nekem szegény a családom. Nem érdekelt semmi, egyszerűen nem tudtam mit akarok. Én is jártam főiskolára,fél év után otthagytam. A végén ott álltam, már minden volt oszt.társamnak megvolt a diplomája, még olyannak is, aki az osztály egyik legszarabb tanulója volt, és totál szerencsétlennek éreztem magam. Akkor leültem, magamba szálltam, és belegondoltam, hogyha ott leszek majd idősebben, amikor már az életemen nem sok lehetőség van változtatni, mit fogok bánni a leginkább, hogy nem értem el. Azóta vannak céljaim, álmaim, amikért küzdök, amíg még van időm változtatni. Egyébként most 25 vagyok!
2012. jan. 26. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!