Hogy menjek uszodába, ha közben olyan vagyok, mint a vagdalt hús?
NEm direkt csinálom, azaz de, mert senki nem kényszerít, meg nem álmomban, de teli van a karom hosszú vágásokkal, néhány a combomon is (meg hánytatom magam meg egyebek..) Viszont le fog járni az uszodabérletem...
Nem elítélést kérek, csak tanácsot az USZIVAL kapcsolatban... (21)
Menj el orvoshoz minél előbb!!!!! Nem viccelek, irány egy szakember!!! Komoly lelki gondjaid vannak..
A hegeket pedig ne fogja fel harci sebeknek, azt majd akkor kell, ha kigyógyult ebből az egészből!
IRÁNY EGY PSZICHIÁTER/PSZICHOLÓGUS!!!!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, tudom, hgoy nem vagyok százas, pszichiáterhez járok, de nem sokat segít....
Divatbemutatóra mész, vagy úszni? ;) Az emberek oda sportolni járnak, és Te is azért MÉSZ! Nem mennél, hanem MÉSZ, mert rá fogsz jönni, hogy az jó neked! Hidd el, hogy megnyugtat, és pár alkalom után már hiányozni fog, ha nem mész! Hidd el, hogy ott senkit nem fog nézni, kicikizni, semmi ilyesmi..
És ha igen? Nagy ívbe kell rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!