Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lazuljak el?

Hogyan lazuljak el?

Figyelt kérdés

Folyamatos stresszben élek az egyetemen és otthon is. Már jó ideje érzem,hogy olyan vagyok,mint egy felhúzott óra. Otthon szüleim piszkálnak, egyetemen meg hajtás van. Érzem, nem tudok teljesen kikapcsolni, lenyugodni, kikapcsolni a gondolataimat. Ki vagyok fáradva, fizikailag lefelé haladok. Fáj a hátam, a vállam, néha a torkom is előjön, beszorítom.

Elköltözni nem tudok egyelőre. Az érdekelne,aki ilyesmit átélt, hogyan oldotta meg,hogy belül lenyugtathassa magát.

21/L

2012. jan. 19. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. jan. 19. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha az ember "kivesz 1-2 szabadnapot" Tölts pár napot a barátaidnál és ne csináljatok egész nap semmit csak filmezzetek vagy akármit amit akartok. Hasonló helyzetben vagyok de 1 napot tényleg be lehet iktatni.
2012. jan. 19. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:

S mikor nincs egy napom? :)

Amúgy pont ez a baj.. mikor lazítani próbálok, sem megy.... nem tudok kikapcsolni

2012. jan. 19. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!! nem lehet egyedül megodani a problémád ..nekem is ugyanez volt a gondom ..és az segített hogy megismerkedtem egy fiúval ..és tényleg semmi sincs köztünk csak barátok vagyunk ..és igaz napi 4 órát alszom de ha előtt 4 órát beszéltem vele az felér egyhét vakációval ..legjobban egy új barát társaságában lehet kikapcsolódni...aki kíváncsi rád ..és érdekli amit mondasz .. a régi barátok iylen helyzetben sokszor nem értenek meg ... neked egy új barát kell..
2012. jan. 19. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Köszönöm... :D

3as válaszoló: Van barátom, egy éve vagyunk együtt. Ez a problémám már régóta fennáll. Mikor vele vagyok, akkor jobb a helyzet, csak nem együtt lakunk, az itthoni életem pedig zűrös a konzervatív szüleimtől. Ó segít mindenben. Csak nehéz az itthoni légkört nem észrevennem és let*jnom magasról, hogy ne tudjon befolyásolni.

2012. jan. 20. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!