Van itt migrénes? Kinek hogy kezdödik, mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 10:07
1/5 anonim válasza:
Én. fáj a fejem, hányingerem van, fájdalomcsillapítóból volt hogy már ötöt bevettem, de felesleges, nem használ. Kihánytam. Feküdni szoktam, lóbalzsamot kenek a fejemre XD bár ez akkor nem vicces. Jegelem a fejem. Háát, elég rossz, de szerencsére ritkán van, sok napsütéstől mindig kijön, szóval kerülöm a napot hosszú távon.
2/5 anonim válasza:
szia
nekem havonta 3 napig van a menzesz előtt.
Iszonyat, épp most jövök az ügyeletről, de az injekció sem segít.
Egy átok, komolyan!
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát,ez egy atok bizony,nekem van ugy hogy egy héten 3x is van,mindig lataszavarral utana fejfajassal..Hétfö 5x jött egymas utan a latoterkieses,utana az iszonyat fejfajas..azthittem mar megörülök..nekem sem segit az infuzio sokat..:( Raadasul kismama is vagyok,ugyhogy semmit sem szedhetek,max.Panadolt,az meg nem sokat segít..
2012. jan. 21. 10:39
4/5 anonim válasza:
Első vagyok
A flector rapid+nospa nekem segített! Az ügyeleten írták fel, de persze ha babát vársz akkor más a helyzet.
Kismamaként nagyon nehéz, nekem volt hogy 5 napig migrénem volt amikor a babámat vártam.
Minden jót
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg FLP ARGI+ nevű természetes alapú termékét.Sok jó tapasztalat van vele ezen a területen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!