Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Forever-ös termékeket szedek....

Forever-ös termékeket szedek. Egyben vagy öszerágva?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagyok, de én akkor sem tudom egyszerre lenyelni. Van eltérés a hatásában vagy a felszívódásban, ha összerágva vagy esetleg ketté vágva veszem be?

Köszönöm.

2012. jan. 16. 10:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Na tanított állat lehetsz. Több szót is letudsz verni egymás után. Itt a kérdés lényege teljesen más... de nem is válaszolok, mert neked minek.
2012. jan. 16. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyed csak a több ezer forintos placebot :D:D
2012. jan. 16. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kapszula, akkor értelemszerűen nem jó ötlet összerágni, vagy felvágni.

Ha tabletta, akkor fölvághatod, esetleg összetöröd mozsártörőben, és vízbe szórva megiszod. Össze én inkább nem rágnám, az ízén túl lehet hogy nem jó, ha reakcióba lép a nyállal.

És egyébként, attól hogy rosszindulatúan, vagy trágár módon nyilvánítanak véleményt, van benne igazság, a forevörös termékek nagyon nem érik meg az árukat.

2012. jan. 16. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a második válaszolónak.

Az elsőnek meg mindenki arra költi a pénzét amire akarja.

2012. jan. 16. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!