Ez mi lehet? (Kérdésed túl rövid magyarázatod túl hosszú)
Figyelt kérdés
Mindig máskor (időtől, helytől, történéstől függetlenül) egy pár másodpercre felgyorsul szívem mintha ki akarna ugrani a helyéről. ilyenkor mindig attól félek, hogy hirtelen megáll a szívem.
mi lehet ez?
14/L
2012. jan. 12. 16:29
1/4 _Jessy_ válasza:
Fordulj a háziorvosodhoz (valószínűleg kardiológushoz küld majd), nem hiszem, hogy itt meg tudnák mondani, mi bajod. Bár néha erre téved egy orvos, de ennyiből ő sem tudna sokkal többet, mint én, vagy te.
2/4 anonim válasza:
Hmm, nekem olyan van, hogy néha kihagy, utána meg dobban egy erősebbet. Lehet, hogy valami szívritmuszavar, menj orvoshoz! Egyébként személyesen azt mondom, hogy ha ennyi a tünet és együtt tudsz élni vele, akkor várhat még a gyógyszeres kezelés. Ha az orvos felír gyógyszert és azt életed hátralevő részében szedned kell, az rosszabb az egészségednek, mintha stagnálna az állapotod és ennyi lenne az összes tünet.
21F
3/4 _Jessy_ válasza:
Igazad van abban, hogy ilyen korban mellőzendő az életre szóló gyógyszeres kezelés, de azért érdemes orvossal kivizsgáltatni, mert lehet h. semmiség az egész, de lehet az is, hogy olyan, ami most kezelhető pár hónapos gyógyszereléssel, később meg csak életre szólóval. Azért vannak az orvosok, hogy az ilyesmit tudják. :) Egyébként a te szívkihagyásod állítólag normális, és mindenkinek van, csak nem mindenki veszi észre. Pl. én igen, és eléggé zavaró, de kardiológus szerint nincs semmi problémám.
4/4 anonim válasza:
ezt úgy nevezik, hogy palpitáció... vagyis felgyorsul a szívverésed... nekem is elég gyakran van ... az oka lehet például a szorongás is még ha te nem is érzékeled annyira... és nemkell félned a szíved nemfog megállni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!