Mimmel lehet a gond?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete fáj köldökvonalban a bordaívek alatt, eleinte a jobboldalon fájt, most meg a baloldalt szurkál. Összefügghet azzal, hogy pl.: a dédipapámnak vesekövei voltak, és az epehólyagját is kioperálták? A dédimamámnak kivették a féregnyúlványát de annak szerintem nincs hozzá köze. Esetleg lehet, hogy valami öröklődő? M. kizárt, 2 hete volt. 13/L. Köszönöm a normális válaszokat. Üdv.2012. jan. 7. 21:11
1/5 anonim válasza:
övsömör is lehet szerintem...ez nem jár pirossággal vagy hegesedéssel,ez egy idegpályán futó vírusról van szó-gyógyszerrel jól kezelhető,viszonylag egyszerűen.
2/5 A kérdező kommentje:
Illetőleg még annyit fűznék hozzá, hogy vizelési panaszaim nincsenek. És van amikor jobboldalon szurkál, van amikor átvándorol a másik oldalra.
2012. jan. 7. 21:17
3/5 anonim válasza:
Pedig lehet épp az M. miatt van :) peteérésed miatt is szúrkálhat
4/5 anonim válasza:
A vesekő az ennél sokkal jobban fájna, epehólyag meg csak jobb oldalon van, így én elvetném ezeket, mint lehetőségek. Dédmamád féregnyúlványa meg egész biztos, nem okoz neked tünetet :)
Ugyanakkor, vándorló fájdalom lehet saját féregnyúlványgyulladás miatt is. Ha elindul jobb lefele, akkor irány a sürgősségi.
Hasfali izomvédekezésed van? Vagy ugyanannyira el tudod normálisan is lazítani, mint korábban?
Illetve, nem tudom, tud-e ennyire magasan fájdalmat okozni (én sose tapasztaltam hálistennek :D) de ciklusoddal összefüggésben nem lehet?
5/5 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, tegnap este tapasztaltam, hogy egy kicsit fájt magától, és amikor mozogtam balra (tehát pl.: balra lehajoltam akkor megfájdult, magyarán érintésre) fájt.
2012. jan. 12. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!