Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért görcsöl már 3. napja a...

Miért görcsöl már 3. napja a hasam?

Figyelt kérdés

akk görcsöl ha eszek, utána, meg aztán a napfolyamán, hol fáj hol nem...

most volt meg, ugyh nem az a baj. már annyira görcsölt tnap meg előtte h be kellett vennem egy gyógyszert, h aludni tudjak.

Szerintetek mitől lehet?:(

2012. jan. 7. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tom nekem is szokott lenni. szerintem nálam valami belsö stressz féleség.pszichés...
2012. jan. 7. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:
nálam igazábol nincs sok stressz... a párommal tökéletesen elvagyunk, család elvan, csak a vizsga van ami jövöhéten és febr elején, és májusban lesznek, de nem nagyon parázok... lehet h belülről mégis???:(
2012. jan. 7. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

lehetséges. nem érzel a hasadban folyamatos feszülést. mintha megfeszitenéd tudatosan, csak épp nem te gondolsz rá? nekem 10 éve tartott a belsö stresszem pedig 5 éve kiegyensulyozott vagyok.de a pszichés dolgokrol nem nagyon lehet tudni. a kineziologus helyrerakott, egy hétre rá már semmi bajom nem volt. (nekem székrekedésem és hasmenésem volt töle össze vissza)

de nyilván ez csak tipp, lehet valami bélbaci mittudomén XD ha ez minden napos az nagyon nem jo elöször kivizsgáltatnám. ha ott minden rendben(mert nálam nem volt semmi baj orvosilag) akkor érdemes kineziologushoz menni.

2012. jan. 7. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

ja most nézem hogy még csak 3. napja. még jo hogy nézem a lényeget XD

akkor sztem még talán nem pszichés de ha ez egy hétnél tovább fog tartani mindneképp megkérdeznék dokit:)))

2012. jan. 7. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi:)! énis ugy gondoltam h megyek aztán dokihoz... és nekem nincs se székrekedésem, se hasmenésem,rendesen megyek wcre, minden nap..
2012. jan. 7. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
jo hát nyilván ez csak példa volt. hasfájást számtalan dolog okozhat,erre nem tudom én is rábökni hogy na tuti rákod van XDD
2012. jan. 7. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
kösziXD
2012. jan. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!