Miért görcsöl már 3. napja a hasam?
akk görcsöl ha eszek, utána, meg aztán a napfolyamán, hol fáj hol nem...
most volt meg, ugyh nem az a baj. már annyira görcsölt tnap meg előtte h be kellett vennem egy gyógyszert, h aludni tudjak.
Szerintetek mitől lehet?:(
lehetséges. nem érzel a hasadban folyamatos feszülést. mintha megfeszitenéd tudatosan, csak épp nem te gondolsz rá? nekem 10 éve tartott a belsö stresszem pedig 5 éve kiegyensulyozott vagyok.de a pszichés dolgokrol nem nagyon lehet tudni. a kineziologus helyrerakott, egy hétre rá már semmi bajom nem volt. (nekem székrekedésem és hasmenésem volt töle össze vissza)
de nyilván ez csak tipp, lehet valami bélbaci mittudomén XD ha ez minden napos az nagyon nem jo elöször kivizsgáltatnám. ha ott minden rendben(mert nálam nem volt semmi baj orvosilag) akkor érdemes kineziologushoz menni.
ja most nézem hogy még csak 3. napja. még jo hogy nézem a lényeget XD
akkor sztem még talán nem pszichés de ha ez egy hétnél tovább fog tartani mindneképp megkérdeznék dokit:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!