Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem javul az állapotom?

Miért nem javul az állapotom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Majdnem 2hete beteg vagyok.Száraz köhögéssel indult,utána jött az orrdugulás-orrfolyás, és a több napja folyamatosan tartó hőemelkedés. 37,5körül.Elfogyott egy doboz kalmopyrin,köptető,és Neo Citran,sokat pihenek,(inhaláltam is) mégis semmi javulás. Orvoshoz nem akarok menni,mert csak felír egy rakat antibiotikumot vizsgálás nélkül. De kezdek aggódni hogy valami komolyabb baj van. Ráadásul hétfőn közösségben kell dolgoznom. Segítsetek, hogy mi az ami segíthet még! Köszi
2012. jan. 6. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszik ha nem, el kell menned orvoshoz!!!
2012. jan. 6. 12:46
 2/7 bánomisén ***** válasza:
A közösséget felejtsd el egy időre és menj orvoshoz.
2012. jan. 6. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy dózisú C vitamint kellett volna szedned (még nem késő) a Neo Citran helyett. Ezzel a szerrel az a baj, hogy elnyomja a tüneteket az alapbaj meg elhúzódik, vagy visszaesel könnyen. Az antibiotikumokhoz, (sőt más szintetikus gyógyszerekhez is) én is úgy állok hozzá, mint te, de azt is el kell ismerni, rengeteg életet mentett már meg. Ha minden kötél szakad fogadd el, utána csinálsz egy Normaflór kúrát és legalább nagyjából helyre áll a rend a szervezetedben. A Neo Citránt hagyd meg olyan alkalmakra, mint a hétfői, amikor muszály átvészelned egy rövidebb időszakot, Pl. helyt kell állni a munkában. Ez az egyedüli létjogosultsága, egyébként hosszabb távon többet árt, mint használ.
2012. jan. 6. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Megmondom neked. Azért, mert összeszedtél egy vírus, ami felülfertőzödött egy baktériummal. A vírusra nincs gyógyszer, az baktériumra viszont muszáj antibiotikumot kapnod. A felülfertőződés jele a láz. Ha nem akarsz tényleg valami komolyabbat (pl. tüdőgyulladás), akkor menj dokihoz és szedd be a "rakat antibiotikumot", a vizsgálathoz pedig ragaszkodj (hallagassa meg a tüdődet).

Onnan tudom, hogy per pillanat nekem is pontosan ez a bajom, másfél hete kezdődött, de én voltam dokinál, már kétszer is. De én már hétfőn dolgozhatok.

2012. jan. 6. 13:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Háziorvoshoz ma már nem tudok elmenni. :-/
2012. jan. 6. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy dózisú C és D vitaminra lenne szükséged, meg cinkre (ez lázat is csillapít). Jó eséllyel pár nap alatt helyretenne. És ezek többet használnak, mint a sok vacak, amit eddig beszedtél. És egy kis bodza vagy hársfavirág tea sem ártana.
2012. jan. 6. 14:31
 7/7 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen tüneteim voltak ezért elmentem tüdőgondozóba és ott azt mondták hogy bronhitiszem van(begyulladt hörgők) . nekem nem bakteriális volt tehát gondolom a cigifüsttől gyulladtak be, de lehet baktérium okozta is arra meg gyógyszert irnak fel
2012. jan. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!