Mit kezdjek a fehér folttal a fogamon?
Figyelt kérdés
Voltam több fogorvosnál is (mivel NAGYON csúnya) és mindegyik mást mondott rá.Volt amelyik azt mondta hogy nem szabad hozzányúlni mert egészséges és ha tömik akkor az nem öntisztuló felület és egy idő után ki is lyukadhat blablabla, volt aki azt mondta hogy el lehet tüntetni töméssel, volta aki egyből úgy kezdte hogy ez nem fluorózis (vagy mi a fene) hanem kezd szuvasodni és mindenféleképpen tömni kell majd, sőt olyan is volt aki azt mondta hogy vitaminhiány, de a multivitamintól nem múlt el tehát mégsem attól van.Kicsit kezd kilenni a tököm attól hogy minden fogorvos össze-vissza beszél.Ti mit tennétek a helyemben?2012. jan. 4. 12:13
1/7 anonim válasza:
egyik bnőmnek is van ilyenje de ő nem törödik vele ...és szerintem is am valamien vitamin hiány lehet...nem feltétlenül multivitamint kell szedni ... és biztos nem kell tömni ez hülyeség ...
2/7 A kérdező kommentje:
A barátnőd egy igénytelen hulladék, én viszont nem vagyok az, tehát törődök a fogammal.
2012. jan. 8. 20:30
3/7 anonim válasza:
Szia! Ugyanezzel a gonddal küszködök én is, nem tudok mit tenni vele, pedig iszonyatosan zavar. A fogorvosom azt mondta, hogy nem lehet ellene mit tenni, valamiféle porcelán dologról mesélt, ami elfedi ezt a foltot és nem károsít, de elmondása szerint ezt inkább a "sztárok" használják. Mellesleg nagyon drága, szóval erről le kellett mondanom. Ha megtudok valamit, dobok egy üzenetet. Remélem sikerrel járunk! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönném! :) Én is szólok ha van valami. :)
2012. jan. 15. 11:10
6/7 anonim válasza:
Szóval ha nem lesz megoldás mert nem is kell mert ez egészséges akkor te is egy igénytelen hulladék leszel! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Akinek elengedhetetlen hogy tökéletesek legyenek a fogai azt mit is csinál ilyenkor?Nem hiszem el hogy nincsen erre valami megoldás...
2012. jan. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!