Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen fájdalomcsillapitót...

Milyen fájdalomcsillapitót tudtok ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
2009 nyarán agyszövet-gyulladást diagnosztizáltak nálam. 6 hetet töltöttem kórházban. Ez idő alatt nem tudtam magamról, nem beszéltem, nem kommunikáltam senkivel és még a szüleimet sem ismertem fel!:( Idővel viszont sikerült csökkenteni a gyulladásaim térfogatát és jobban lettem. Visszatértem az "élők" közé kisebb amnéziával és rettenetes fejfájással. Kipróbáltam már minden fájdalomcsillapitót, egyik sem segitett. Az orvosok azt mondták, nem tudnak segiteni, szokjak hozzá. Kérlek segitsetek!
2012. jan. 2. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Cataflam- ez nagyon erős, csak óvatosan.-

Esetleg Rubophen, Algoflex.

De az lenne a legjobb, ha nem "gyógyszereken élnél", hanem inkább valami más módszerrel próbálnád csökkenteni a fájdalmat. Tudom, hogy ez nem csak egy fejfájás, hiszen komoly betegséged volt.

Nem stresszelsz, idegeskedsz sokat? Próbálj meg nyugodt lenni, így egy plusz okot kizárhatsz.

Ha fáj a fejed, próbáld ki, hogy hideg/vagy éppen jó meleg nedves kis törölközőt teszel rá. Nekem ez szokott segíteni.

Vagy az is szokott nekem segíteni, ha valaki megmasszírozza a hátam, a lapockáim körül. Egy kicsit ellazulok.

Az orvosod meg jó nagy g3ci, ha még meg sem próbál segíteni, csak törődj bele!

2012. jan. 2. 17:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket! Ki is próbálom őket! :D
2012. jan. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!