Miért "bugyog" az oldalam?
A képen bejelölt helyen (az oldalamon, a bal felemen)
reggel óta néha úgy "bugyog".
Bugyogás alatt azt értem, hogy néha elkezd úgy lüktetni ott, ha odateszem a kezem érezni a lüktetést.
Volt már ilyen néha pl a kezemnél, de gondolom valami izomrángás volt, és csak egyszer, ez most meg reggel óta rám tör néha
Valószínűleg izomrángás lesz. Egyél magnézium tartalmú ételeket, legfőképp, ha sportolsz vagy más megerőltető fizikai munkát végzel.
Velem nemrég az történt, hogy minden nap csuklottam, ami, mint kiderült, a helytelen, görnyedt, testtartás miatt volt. Ahogy kihúztam magam, megszűnt.
Üdv!
Köszönöm szépen!!
Csak megijedtem, mert tegnap meg ma is kicsit jobban dobog a szívem, bár ez kicsit messzebb van attól a helytől, de megijedtem, hogy köze van hozzá.
Szívesen! :)
Ha ez csak ritkán fordul elő, akkor nincs mitől félni. Erősebb szívdobogás még akkor is jelentkezhet, ha sűrű a véred és erőlködik a szív. Igyál sok vizet (napi 2-3 l könnyen megvan, ha sportolsz), az megoldja a problémát. A fejfájásnak is gyakran ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!