Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek mi vált be?

Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Valami multivitaminra, vagy étrend kiegészítőre gondoltam, nem nagyon eszek gyümölcsöt, zöldséget, és elég sovány is vagyok, tudnátok ajánlani valami vitamin készítményt? étvágyam van, a béres cseppet kérlek ne írjátok, fáj tőle a gyomrom! Előre is köszönöm!
2012. jan. 1. 13:22
 1/8 b_smart ***** válasza:
Bármilyen multivitamin készítmény jobb a semminél! De leginkább Béres csepp, de egyiket sem éhgyomorra. 5-10 csepptől nem tudom elképzelni, h fájjon a gyomrod.
2012. jan. 1. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi válik be, nem tudom, mennyire mérhető... Bár magamból kiindulva, az általános állapotomat figyelembe véve, nekem az idénygyümölcsök és zöldségek magamhoz képesti nagy mennyiségű fogyasztása segített sokat. Kevesebbszer vagyok sápadt, kevésbé szárad a bőröm, stb.

Amúgy én Centrumot szedtem, máskor Actival-t.

Inkább multivitamint javaslok, amiben a legtöbb szükséges vitamin és ásványi anyag benne van, amik segítenek az ilyenkor elgyötört idegrendszernek, emésztőrendszernek és az egész szervezetnek.

Egyél sok almát, savanyút, és ha bírja a gyomrod, akkor citrusokat, hagymát is.

Régen én se voltam zöldséges, gyümölcsös, szoktatom magam. Segítenek.

2012. jan. 1. 14:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak mondanám, hogy tudod van aki nem bírja a Béres cseppet, a családomban pl nem csak nekem fáj tőle a gyomrom! és ez nem vicc..Attól mert neked semmi bajod tőle, még még sok embernek az nem azt jelenti, hogy nincs olyan aki nem bírja, és ez nem csak a Béres cseppel van így, akár bármi mással! Azért köszönöm! Szerintem valami Centrum féleséget fogok venni..
2012. jan. 1. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:

De egyél zöldséget és gyümölcsöt, sokat, és mozogj is rendszeresen.

Egy tabletta önmgában nem tud segíteni!

2012. jan. 1. 15:33
 5/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy önmagában nem hízlal, csak gondoltam segít valamiben, mert elég vitaminhiányos a szervezetem, de mióta szedek c-vitamint, illetve pezsgőtablettában multivitamint, mintha kicsit feljött volna rám valami, lehet hogy ez hülyeség, de ezért is vettem a fejembe hogy veszek valami jó vitaminkészítményt.
2012. jan. 1. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Valamiben segít, de miért nem akarsz a zöld dolgok evésére rászokni?
2012. jan. 1. 15:54
 7/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom magam rávenni hogy zöldséget egyet, levesben megeszem, vagy főzelékben, persze tudom hogy igy nincs bennük vitamin, gyümölcsök közül banánt, narancsot,körtét szoktam enni.. persze nem minden nap...
2012. jan. 1. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ajánlanám neked a Liqued Multi-t.

Ez a készítmény olyan fontos tápanyagokat tartalmaz,

mint a vitaminok, antioxidánsok, ásványok és egyéb

fontos együtthatók, amelyek nélkülözhetetlen szerepet

töltenek be a csontrendszer-, az agyműködés-, és a

belső szervek növekedésében és fejlődésében, illetve az

alapvető egészséges fejlődés sok egyéb területén.

Folyékony állapota következtében hatékony felszívódású!

www.vitamin-abc.hu Itt utána nézhetsz, több féle multivitamin van.

2012. jan. 26. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!