Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Berepedezett bőrre milyen...

Berepedezett bőrre milyen krémet ajánlotoK? Ami használ is?

Figyelt kérdés
kézre kellene vmi de csak ami tényleg sokat használ
2011. dec. 21. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából mindegyik használ, ha rendszeresen bekened, én pl Balea, testápóló/kézkrémet használok. De ugyanúgy a drágább krémek is használnak. Mindegyikbe ugyan az van, lényeg hogy rendszeresen használd.

Én pl. nem szeretem a nagyon zsíros krémeket inkább olyat szoktam venni ami hidratáló, de nem zsíros, mint pl a Nivea(az a kék dobozos), mert attól valamiért miután bekenem a kezem, csak még szárazabbnak érzem, ráadásul elég lassan szívódik be.

2011. dec. 21. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

1 hete vettem a DM-ben ezt a krémet, mert nekem is minden ujjam vége berepedezett és nagyon fájt, eddig még ez a legjobb, hamar begyógyultak a sebke és most nencs új repedés:

[link]

Persze jó az olivaolaj is, langyos olajba áztatni a kezet, majd beledörzsölni és kesztyűt húzni.

2011. dec. 21. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, másik linket tettem be! :-)))))

ez a jó:

[link]

2011. dec. 21. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Háromszázakármennyi Ft volt, 50 ml, és az van ráírva, hogy igénybevett, repedezett bőrre.
2011. dec. 21. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Bóraxos babakrém, gyógyszertárban keverik ki, kb háromszáz forint belőle egy nagy tubussal!
2011. dec. 21. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármilyen krémet veszel, éjszakára vastagon kend be a kezed, húzz rá cérnakesztyűt, meglátod, milyen szép lesz a bőröd.
2011. dec. 21. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
k9szönöm szépen
2011. dec. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!