Berepedezett bőrre milyen krémet ajánlotoK? Ami használ is?
Figyelt kérdés
kézre kellene vmi de csak ami tényleg sokat használ2011. dec. 21. 17:24
1/7 anonim válasza:
Igazából mindegyik használ, ha rendszeresen bekened, én pl Balea, testápóló/kézkrémet használok. De ugyanúgy a drágább krémek is használnak. Mindegyikbe ugyan az van, lényeg hogy rendszeresen használd.
Én pl. nem szeretem a nagyon zsíros krémeket inkább olyat szoktam venni ami hidratáló, de nem zsíros, mint pl a Nivea(az a kék dobozos), mert attól valamiért miután bekenem a kezem, csak még szárazabbnak érzem, ráadásul elég lassan szívódik be.
2/7 anonim válasza:
1 hete vettem a DM-ben ezt a krémet, mert nekem is minden ujjam vége berepedezett és nagyon fájt, eddig még ez a legjobb, hamar begyógyultak a sebke és most nencs új repedés:
Persze jó az olivaolaj is, langyos olajba áztatni a kezet, majd beledörzsölni és kesztyűt húzni.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Háromszázakármennyi Ft volt, 50 ml, és az van ráírva, hogy igénybevett, repedezett bőrre.
5/7 anonim válasza:
Bóraxos babakrém, gyógyszertárban keverik ki, kb háromszáz forint belőle egy nagy tubussal!
6/7 anonim válasza:
Bármilyen krémet veszel, éjszakára vastagon kend be a kezed, húzz rá cérnakesztyűt, meglátod, milyen szép lesz a bőröd.
7/7 A kérdező kommentje:
k9szönöm szépen
2011. dec. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!