Most mitcsináljak? Szóval arról lenne szó, hogy elég pattanásos az arcom de csak a T-alakba és mindig bevan gyulladva. Már három hónapja minden hónap elején járok kozmetikushoz de sztem semmi javulás nincs, de a kozmetikus szerint van.
Figyelt kérdés
Mostis 3 napja voltam és megint kipattogtam.Már kezd nagyon idegesíteni ez a dolog. am 16 éves fiú vagyok2011. dec. 20. 21:29
1/10 anonim válasza:
mivel mosol arcot? milyen gyakran?
2/10 A kérdező kommentje:
hát most anyukám csinált kamillaporból ilyen arctisztítót és azzal kenem reggel és este lefekvés elött
2011. dec. 20. 21:36
3/10 anonim válasza:
a kamilla jó!
Szappannal, tusfürdővel, samponnal nem szabad arcot mosni! Lehetőleg ne is kerüljön a habja az arcodra.
4/10 A kérdező kommentje:
kösziszépen megpróbálom :)
2011. dec. 20. 21:38
5/10 anonim válasza:
Szerintem menjetek el bőrgyógyászhoz, ha ilyen súlyos a helyzet.
6/10 anonim válasza:
Ha a gyógyszertárban kérsz mosakodókrémet, az jó arcra is. Meg ha a hátad, mellkasod is pattanásos, akkor azt is kizárólag azzal mosd.
Ha pedig hajlandó vagy bőrgyógyászhoz menni, akkor tud neked fölírni zynerith nevű kutyulmányt, az nagyon hatásos. Kb. 6 hét alatt elég jól elmulasztja a patikat, csak sokáig nem lehet használni, mert tartalmaz antibiotikumot.
Állítólag az ezüstkolloid is jó, mivel gomba és baktériumölő. Csak ez is eléggé drága, és nem lehet tudni, hogy hol kapni valóban ezüstkolloidot, nem valami gagyi utánzatot. Ha más nem használ, ennek talán megéri utánanézni.
7/10 anonim válasza:
Igen, a bőrgyógyász megnéz, akár gyógyszert is ír. Van ilyen kátrányos szappan, fekete, most a karácsonyi vásárokon, az utcán a natúr szappant árusítóknál biztos találsz. Az is jó. [link]
8/10 anonim válasza:
van ilyen vibrációs bör tisztitó próbáld ki nekem segített :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszöném szépen a segítségeteket :)
2011. dec. 20. 21:52
10/10 anonim válasza:
Hát, ez a kátrányos szappan szerintem nem jó arcra, meg pattanásokra. Az is igaz, hogy mindenkinél más használ, mert ugye más-más tényező okozhatja a pattanásokat is. Én beleborzongok ha arra gondolok, hogy ezt az arcomra kenjem. De mondom, ez csak az én véleményem, ha kipróbálja valaki, lehet beválik. Viszont ha szárítja a bőrt, akár egy kicsit is, akkor utána mindenképpen krémezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!