Frontin tapasztalat?
Figyelt kérdés
Le esett a vérnyomásom 80/50re rosszul lettem, sosem volt még ilyen, kb 1-2hete szedem a frontint naponta 3x (fél-fél-egész) egésznap kómás vagyok, abba akarom hagyni, csak akkor bevenni ha muszáj.2011. dec. 8. 11:11
1/4 anonim válasza:
Borzasztó depressziót okozott nekem a Frontin, mikor szedtem. Akkor vegyél be, ha muszáj.
2/4 anonim válasza:
Nekem semmit nem használt a frontin a xanax jo volt
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, csak akkor veszek be ha nemtudok aludni...
2011. dec. 8. 13:48
4/4 anonim válasza:
Én folyamatosan szedtem (kb 3hónapig) néha még többet is mint kellet volna.Aztán hirtelen leraktam.Az elvonási tünetek eltartottak pár hétig az rohadt szar érzés volt.Hozzáteszem azt is hogy nem volt könnyű leraknom.Most már viszont határozottan jobb mint mielőtt még elkezdtem szedni.Szoval jobb lett mint elötte.Mielőtt elkezdtem szedni. Előtte kevert szorongásos depressziót állapitott meg a pszihiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!