Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kételkedem, félek. Van rá okom?

Kételkedem, félek. Van rá okom?

Figyelt kérdés
17éves vagyok és 2hete késik a menstruációm.Persze mindig szokott késni, nade ennyit nem...és a nővérem 20éves és itt szokott aludni a barátja...és hallani szoktam ahogy szexelnek..aztán nővérem kimegy wc-re, aztán még én is ki szoktam utána menni wc-re...és mivan akkor ha ugye a nővérem kiment wcre h kicsurgassa magából az anyagot, és nem húzta le a wc-t normálisan vagy valami és amikor én a wc-n ültem esetleg felfröccsent az anyag és netalántán terhes lettem azért késik már 3 hete??? persze lehet h ilyen nem lehetséges nade ha pont rossz helyre fröccsent fel?...na mindegy bármi is történt vagy bármi is van, aggódom hogy miért késik már 2 hete...
2011. dec. 7. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugi nem vagy terhes :) amit leírtál lehetetlen :) annak más oka van :)
2011. dec. 7. 21:59
 2/3 bánomisén ***** válasza:

A szöveg elején két hetet írtál, a végén hármat, aztán megint kettőt.

Miért is nem hiszem én, hogy neked tényleg probémád van és nem csak kamuzol... 17 évesen azért már tisztában kellene lenned a teherbe esés lehetőségének legalább az alapjaival... WC-től még nem lett terhes senki.

2011. dec. 7. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
a 2. igaza van -.- biztos valami kis hülye 12 éves majom vagy...
2011. dec. 7. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!