17/L vagyok es a vernyomasom 88/43. Ma mertem. Ez mar nagyon kicsinek szamit. Aggodnom kene vagy lehet valamilyen veszelye?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 17:19
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Várom mások válaszát.
2/5 anonim válasza:
Ez már borzasztó alacsony, mindenképp keresd fel a háziorvosod.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat nem segitettetek de azert koszi..en is varok :(
2011. dec. 3. 17:42
4/5 anonim válasza:
Nem jó a vérnyomásmérőd. 40-es diastolés érték nincs, ill van , de akkor nem itt ülnél.
Alacsony vérnyomása lehet az embernek, az fejfájással, levertséggel, gyengeséggel jár, olyannyira hogy ülni sem tudnál a gép előtt.
Javaslom igyál sok folyadékot.
Mérd meg mégegyszer mindkét karodon. Kiváncsi vagyok most hogy állsz!
5/5 anonim válasza:
Folsavat (B11 vitamin) tudsz szedni, az emeli a vérnyomást. Igyál sok folyadékot az is emeli, csinál egy nyomást, ezt a háziorvos mondta. Fekete tea is emeli jobb mint a kávé. A testmozgás is sokat segít, úszás, futás. Néha nekem is ilyen alacsony és nagyon kába vagyok, alig tudok gondolkozni. De betegség jele is lehet, kéne kérni egy vérképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!