Mennyi ideig szehető a 0,25-ós Frontin 2-szer fél vagy 3-szor fél esetben? Hogy ne szokjak hozzá!
Mennyi ideig szehető a 0,25-ós Frontin 2-szer fél vagy 3-szor fél esetben?
Hogy ne szokjak hozzá!!!!!
Köszi a választ!
Péntekem negyek controllra,de szerintem vissza kell vegyem,mert nagyon vacakul vagyok.
Hányingerem van,hányok is és teljesen étvágytalan vagyok.
A lábfejem meg annyira fázik,hogy nagyon.
7 hete hagytam abba,de biztosan tovább kellett volna szedjem.De a mellékhatások miatt hagytam abba.A fülem nagyon zúgott és visszajött az anyatejem,amit féléve elapasztottak.
De érdekes módom a fülem azóta is zúg.Te tartottad a felírt adagot végig?Már azért kérdezem,mert én fél szemmel kezdtem 1 hétig,aztán áttértem napi 1-re s 35 nap után tértem vissza félre.S akkor még ugyanúgy tartottam magamat,mint 1-nél.Már azért kérdezem,ha csak egy felet szednék helyrejönnék?Neked nem voltak mellékhatások?
Vagy a frontintól is lehetek ilyen étvágytalan?2 hete szedem,de hát ez nem olyan nagy adag.
Ez nem szülés utáni.
A legkisebb 23 hónapos a legnagyobb 14 éves.
4 gyerekem van s már 14,5 éve itthon vagyok.Szorongásos kényszerbetegség rossz gondolatokkal.Az orvosom azt mondta tipikus Gyes betegség s pár órára menjek el dolgozni.Egyenlőre nem tudok,mivel még a kicsi is kicsi.Csak,ha oviba megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!