Sedatif PC használ?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már ezren feltették ezt a kérdést, de olvastam olyat, hogy nagyon jó, elmegy, meg semmit sem ér!! :/ Most akkor vegyem ezt a szert, vagy mit ajánlanátok nekem?? Alvászavarom van, nehezen alszom el, sokszor felébredek éjjel, de ha át is alszom az éjszakát, akkor is ugyanolyan álmos vagyok!! Valami ötlet?? Milyen VÉNY NÉLKÜL IS KAPHATÓ gyógyszert ajánlotok alvászavarra, vagy esetleg saját tapasztalataitok hasonló gyógyszerekkel?? :O köszi :)2011. nov. 23. 12:48
1/5 anonim 

válasza:

Ötletem van, egy borítékolható verzió. Gyógyszerektől óvva intenélek, azt hiszem kitalálható mit ajánlok.
2/5 A kérdező kommentje:
vagy szedjek inkább MAGNE B6-ot?? ezt ismerősöm anyja ajánlotta!! a MAGNE B6 mennyire jó alvászavarra? :O jah és ami fontos, lehet rá alkoholt inni?? nem azért mert alkesz vagyok :P csak próbák alatt (zenélünk) szoktunk sörözni, vagy néha elmegyünk sörözni, akkor szabad szedni?? mert tudom hogy a Sedatif Pc szedésekor szabad alkoholt fogyasztani, mert Homeopátiás készítmény!!?
2011. nov. 23. 12:58
3/5 A kérdező kommentje:
nem találtam ki, mert annyira fáradt vagyok, sry :P
2011. nov. 23. 13:01
4/5 anonim 

válasza:

Mozogj többet.
A sört meg felejtsd el, különösen este. Nagy az energiatartalma. Tudod, a sör folyékony kenyér(a tej folyékony tehén).
5/5 A kérdező kommentje:
így már értem ;) am mozgok elehet sztem, reggel suliba megyek busszal, de a buszig sétálok, az tőlem olyan 20 perc, plusz hazafelé is séta, meg bent tesiórán focizok, futni utálok, de foci közben nem, fura..:P sörözni meg csakis pénteken szoktam, plusz próba egy héten van kettő, és akkor is max 2 sör, de az is délután, olyan 4-5 körül, és olyan 9 körül fekszem le :D az elalvás előtti cigiről leszoktam, nem eszek este zsírosat, és csak reggel egy kávé, délután tea, de koffeinmentes, csak sima gyümitea..sok ideget nyelek, és azért van ez sztem :/ köszi a választ ;)
2011. nov. 23. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!