Ártalmas ilyen eseteben a kávé?
Ez szervezettol fugg. A fejfajasodnak az okat kellene kideriteni, es azt kellene kezelned pl. A kavet tudnad helyettesiteni gyumolcs vagy friss zoldseglevel, aminek mar van frissito hatasa, vagy pedig sima csalanteaval pl. aminek verkepzo tulajdonsaga is van.
Onkontroll! Mozgasszegeny eletmod?
Én éppen így voltam tizenévesen. Állandóan fájt a fejem és amikor elkezdtem kávézni elmúlt. Nagyon alacsony volt a vérnyomásom és a fejfájás mellet egész délelőtt álmos is voltam meg kába. De elkezdtem a kávézást, persze inkább csak reggel. Azóta semmi gondom, pedig ennek már 25 éve. Ja, a vérnyomásom mindig 120/80 azóta és mindig friss vagyok.
Persze az előttem szólóknak is igazuk van, másért is fájhat a fejed. No meg sok vizet kell ám inni, ezt sose feledd. A bőrödnek, meg a hajadnak is nagyon fontos ez.
Köszi az eddigi válaszokat:)
Nekem nem alacsony a vérnyomásom, inkább egy kicsit magas (a doki azt mondta, hogy nem kell vele semmit sem csinálni, mert hogy biztos izgultam, meg amúgy is csak kicsit magas)szóval biztos nem az miatt van. Inni nem iszok túl sokat, 1-1,5 litert kb, mert az nekem pont elég, és néha ezt is csak azért, mert tudom, hogy inni kell, és nem azért mert szomjas vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!