Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért düböröghet a dobhártyám?

Miért düböröghet a dobhártyám?

Figyelt kérdés
Néha a jobb oldali dobhártyám elkezd magától dübörögni. Fél éve voltam hallásvizsgálaton, akkor tökéletes eredmény volt, igaz akkor nem dübörgött, de amúgy tökéletesen hallok, legalábbis nem panaszkodhatok rá. Most kezdtem el újra gyúrni, de már előtte is volt, zenét nem igazán hallgatok, de ha hallgatok akkor sem ezeket a basszuskirályokat. A fülesem pedig rossz és csak a bal oldali szól, tehát a jobb fülemben nincs füles, tehát az is kizárva. Mitől lehet, kérlek ha bármi használható eszetekbe jut, segítsetek! Majd jövőhét pénteken megyek amúgy körzetihez és megtudom mi van, csak addig nem rendel délután.
2011. nov. 15. 22:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy talán nem is a dobhártyám, de a fülemben valami. És nem fáj
2011. nov. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, nekem is dübög. rájöttél, hogy neked miért?
2011. dec. 4. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Elmúlt. Voltam fülészeten is, de nem tudtam nekik elmagyarázni, hogy hogyan dübörgött, meg szartak is a fejemre (N) Csináltak velem hallás vizsgálatot, bár azt iskolában, de két nap volt a fülészet és a hallásvizsgálat között, ott tökéletes volt a hallásom.
2011. dec. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!