Antibiotikum mellékhatása lehet émelygés?
Figyelt kérdés
Mandulagyulladás miatt szedek pár napja Augmentin Duot és Cataflamot orvosi utasításra. Nem először szedek antibiotikumot, de most azt érzem, hogy időnként émelygek, szédelgek, a betegtájékoztató szerint előfordulhat mellékhatásként. Más tapasztalt már ilyet, valamint szedhetem tovább a gyógyszert?2011. nov. 14. 17:16
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet. Nekem a lányom pl. allergiás az Augmentin-re.
Ha ilyenek a tapasztalataid, vissza kellene menni az orvoshoz, biztosan ír fel más összetételű gyógyszert. Én nem szedném tovább és a lányomna sem adnám.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. nov. 14. 17:27
3/4 anonim válasza:
Igen lehet. Nálam is előfordult többféle mellékhatás is pl: hasmenés, hányinger, émelygés stb azt tudom neked ajánlani, hogy antibiotikum szedése mellett igyál reggel is meg este is 1-1 normaflort egy héten keresztül és elmúlnak a tünetek! REmélem tudtam segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
Néha még a derekam is fáj, olyan, mint ha menstruálnék. Mondjuk jövő héten fog megjönni, talán csak felerősíti a tüneteket...a hasam is megy, hányingerem van jó pár óráig a bevétel után, szóval alig várom már, hogy vége legyen...
2011. nov. 15. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!