Mi a legjobb másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
Azon kívül h soha ne igyak.2009. máj. 9. 19:42
1/10 anonim válasza:
Nekem ez vált be: lefekvés előtt 2 nagy pohár víz + egy Aspirin. Reggel nem fáj a fejem, és nem vagyok kiszáradva. Persze az is fontos, hogy ne keverd az italokat, csak egyfélét igyál, és minőségi piát, ne valami olcsó pancsot.
2/10 anonim válasza:
Hát ha már megtörtént a baj és másnapos lettél:
Akkor a legjobb az ha probálsz életben maradni,vizes ruha a fejre sok ásványvíz és aspirin!
3/10 anonim válasza:
Feküdj le, vegyél be 1-2 algopirynt, és aludj egy nagyot.Mire felébredsz kutya bajod.Ha mégis, akkor igyál tovább! (kutyaharapás szőrével!) :-)
4/10 anonim válasza:
jó erős fekete kávé, vagy mikor hazaérsz egy nagy pohár tej. Meg hát tény,az is segít,ha másnapos vagy,ha iszol egy kevéske alkoholt.
5/10 anonim válasza:
megelőzésként: ha lehet csak egy félét igyál, és kerüld az édesitett italokat! Ivászat előtt egyél meg egy zsiros kenyeret vagy egy kanál étolajat (ez utóbbi gusztustalan tudom) A zsir primán felfogja az alkoholt, tehát nem lesz másnaposság. Ha mégis beüt a baj, én azt javaslom, végy erőt magadon és menj ki a levegőre, kis friss levegő és nem lesz semmi bajod:)
6/10 anonim válasza:
Másnapra: zacskós leves, krumplipüré. Nekem ez jött be. :)
7/10 anonim válasza:
Tejet inni, ha hazaérek??Nemtudom, de szerintem 6-8 vodkakóla nem biztos hogy örülne a hosszanfriss tejnek!Szerintem rögtön összevesznének bent!
Nekem is az vált be h mikor felébredek beveszek egy algopirynt, és visszafekszem még egy órácskára.Ja és egy dedalon sem árt!
9/10 anonim válasza:
Igyál tovább, akkor tuti nem észleled az előző este hatásit!!
:)
10/10 anonim válasza:
1 jó nagymamaféle húsleves mindig beválik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!