Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 170 ceti és 60 kiló nem elég?

170 ceti és 60 kiló nem elég?

Figyelt kérdés
16 vagyok és fiú mégis állandóan baxogatnak, hogy sovány vagyok, mondjuk csak izom van rajtam nem lehet úszógumit fogni meg ilyenek, osztályban aki mellettem ül órán ilyen izmos gyerek neki 32-es kaja van nekem 29-es, most akkor szedjek fel zsírt?
2011. okt. 23. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Dehogy szedj! Örülj neki, h izmos vagy. Ha jól érzed magad a bőrödben, egyszerűen sz*rd le, ha b*szogatnak!
2011. okt. 23. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont jó az.
2011. okt. 23. 17:27
 3/3 anonim válasza:
Nekem is vannak nagyon vékony fiú ismeőseim, sőt az unokabátyám is ilyen. Ő akármennyit eszik fél kiló felesleg sem megy rá. Amióta jár gyúrni sokkal jobban néz ki. Szerintem fogadd el magad így, nem lehet mindenki egyforma, főleg h mondod h izmos vagy akkor meg ne aggódj ezen, szard la ki mit mond. Mások csak irigykedhetnek rád ;)
2011. okt. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!