Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik olyan hogy valaki...

Life is beautiful kérdése:

Létezik olyan hogy valaki "fázós", vagy csak kitaláljuk? Ha igen, mitől lehet?

Figyelt kérdés

és lehet ezen valahogy változtatni, mer nagyon idegesítő hogy mikor más ujjatlanba ,én két pulcsiba !fázok!

18f

2011. okt. 17. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem is zavar,hogy az iskolába pampognak.Eggyel viszont nem értek egyet.Amikor már tényleg hideg van,s nem indítják el a fűtést,bezzeg mostanában,amikor kint is 25 fok körül van,s reggel is 15,azért bekapcsolják.Minek?Pedig az épület is szigetelt.Van itt pénz,meg össze-visszaság.S azt se felejtsük el,hogy sok ember nem tehet arról,hogy meleg van nála.
2014. máj. 2. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
en is fazos vagyok,es van rajtam felesleg .. 168cm 67kg.. lány. megértem a srác helyzetét,mert tényleg idegesítő,amikor más rosszul van olyan melege van,muszáj kinyitnia az ablakot,én meg betakarózva fázom.. nem lehet megegyezni,valaki mindig szarul erzi magat,ha egy lakasban vagyunk..
2014. aug. 21. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!