Egy autista/asperger beteg osztálytársam minden nap megver, megaláz. Mit tudok kezdeni a helyzettel? 17/f
Kedves utpolsó!!
Az neked enyhébb változat ha mondjuk olyat mondok neked hogy "csípema búrád" erre agyonvert a bolond aspergeres!!!!
Ez aztán nagyon enyhe változat. Egyszerűen aggresszív állat, nem értem h. az összes aspergeres autistát miért nem kötözik le és gyógyszerezik be h. ne árthassanak senkinek.....
"az összes aspergeres autistát miért nem kötözik le és gyógyszerezik be h. ne árthassanak senkinek....."
Mindig is mondom, hogy az aspie lesz az új zsidó/cigány/b.zi/hajléktalan. Amerikában már a jobberek fel is fedezték őket maguknak, évek kérdése, hogy ide is begyűrűzzön.
Kedves Kérdező! Mivel középiskolába jársz, így az osztálytársad akár büntethető is. Ha képtelenek vagytok akár intézményi, akár magasabb szinten megoldani, az a ti bajotok.
Sem az autizmus, sem az Asperger szindróma nem jelent egy eredendően ön és közveszélyes állapotot.
"Az autisták olyanok mint a skizofrének. Beszámíthatatlanok. "
Nem olyanok. A pszichiátriai kórképek története valóban kalandos, régebben az Asperger szindrómásokat és az autistákat is másképp sorolták be lévén nem is létezett még a kórkép. Hamarosan pedig az Asperger szindrómának lehet búcsút inteni, mert a DSM V az autizmus spektrum zavarokkal fogja egy kalap alá venni.
Ráadásul egyik sem jelent automatikusan beszámíthatatlanságot. Sőt még az ön és közveszélyes viselkedés sem jelent automatikusan beszámíthatatlanságot.
"Márpedig akivel találkoztam autista, aspergeres mindegyik úgy verekedett és őrjöngött hogy nem volt semmi valós alapja ami miatt kiakadhatott volna."
Ez meg magánvélemény, hogy szerinted ki viselkedik értelmesen és ki nem, ki autista, ki nem. Irreleváns is. ha vernek védd meg magad és/vagy jelentsd fel. (Engem valahogy elkerülnek az agresszív aszpik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!