Miért esik annyira jól mikor egy jó barátal megöleljűk egymást?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 10:56
2/13 anonim válasza:
Mert mint társas lénynek,ez is a kötődés és a kapcsolat fenntartásának kifejezése.Endorfint szabadít fel és az okosok szerint minden nap kéne legalább egyszer csinálnunk.
3/13 anonim válasza:
Nekem nem esik jól. Nem szeretek ölelkezni. De valószínűleg nekem lelki okai vannak, nem szeretem, ha szabadjára indulnak az érzéseim. Szeretem a barátaimat, tesómat, stb., de nem szeretem, ha belépnek az intim zónámba.
4/13 anonim válasza:
A "Jó" energiák felerősítik egymást-az aura megerősödik,különösen a szívcsakránál...A kézfogással is hasonló a helyzet...Deni-papi
6/13 anonim válasza:
...es mert, valoszinu szamodra "A szeretet 5 nyelve" kozul,a te szeretet nyelved a TESTI ERINTES. Nezz utana ennek is.
7/13 aniko49 válasza:
En nem sok szeretetett kaptam az eletben.Hiaba meleg szivu voltam es nagyon szerettem az embereket es a szeretett efajta megnyilvanulasait.En szeretettre szulettem megsem fogadtak el tollem szeretetett az emberek es nem is nagyon kaptam.De ha sikerult valamikor kifejezesre jutatnom amit ereztem ha sokat oleltem es oletek az fantasztikus sok energiaval es boldogsaggal toltott el.
8/13 alfonz64 válasza:
Mert energia vámpír vagy. Leszívod a körülötted lévő energiáit és mikor átöleled leveszed az energiáit. Azért neked jó neki meg rossz. Valószínű uralkodó típus vagy. Lehet még fel is dobódsz, a másik meg legyengül.
9/13 anonim válasza:
A 6.valaszsado vagyok,32 eves, "lafiesta"
Kezd el figyelni magad,mi az ami szamodra jo erzes (bar mivel nem gyakorlod,nehez kifejezesi mod). A csalad lehet masmilyen,reszesithetnek mas dolgozkat elonyben,mint te az olelest. Ha azt mondod nem sok szeretetet kaptal,;lehet nem figyeltek oda rad,mi a fontos neked, es masoknak mas a fontos, ami nem azt jelenti,hogy nem szeretnek,csak nem tudjak kifejezni,mert nem gondoljak szamodra mi jelent tobbet. Ismerd meg magad. Nagy felfedezes mindenkinek.
10/13 anonim válasza:
nem mindegy, hogy barátról, vagy barátnőről van-e szó!
A barátnő az stimmel, de a barát ölelgetése az súlyos.
Homokos körökben elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!