Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon régóta szenvedek...

Nagyon régóta szenvedek depressziótól, és szorongásoktól! Nemrég coaxilt, és lítiumot kaptam. Nagyon rosszul vagyok tőlük, és a mellékhatásaitól! Úgyérzem sosem lesz vége! Megbolondulok! Már megöltem volna magam, ha lenne erőmLétezik erre megoldás?

Figyelt kérdés
Nos nem tudom elmegy-e ez a kérdés mivel annyi kitétel van,hogy képtelen vagyok megfogalmazni! Kellene jelezni,hogy két szót tartalmazhat a kérdés!
2009. ápr. 29. 00:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

05-01 11:49! Te hülye vagy, itt betegségről van szó, nem akaraterőről.

Kb. olyan amit írtál, mintha egy inzulinfüggő cukorbetegnek nem adnál gyógyszert, és amikor rosszul van leszidnád, hogy nincs akaratereje.

2009. júl. 8. 03:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt sok idő..és marad a lamolep,és a coaxil....de azt mondja az orvos nekem is nagy feladatom van a gyógyuláshoz.Nem lehet csupán a gyóyszertől várni a megoldást....
2010. jan. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!