Kérni fogod az influenza elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 19:21
11/15 anonim válasza:
Az influenza pont egy légúti betegség.
12/15 anonim válasza:
Amennyire én tudom, pont, hogy nem.
Sőt, sok helyen influenza-nátha összehasonlítást lehet találni.
Influenza magas lázzal, és végtagfájdalommal, gyengeségérzettel járó fertőzés, és úgy tudom, ráadásul nem is törvényszerű az orrfolyás.
13/15 anonim válasza:
"A betegség tünetei a fertőződést követően 1–3 nappal hirtelen kezdődnek: láz, hidegrázás, elesettség, étvágytalanság, izomfájdalom, fejfájás, szédülés. Később torokfájás és száraz köhögés is megjelenik. A láz 1–5 nap alatt megszűnik, majd napok–hetek múlva a többi tünet is elmúlik."
Forrás: Wikipedia.
Ehhez képest nálam pl. a náthák, egyebek párnapos torokfájással kezdődnek és orrfolyással, hurutos köhögéssel folytatódnak (utóbbi szerencsére nem mindig van). Komolyabb esetben egynapos láz...
Kicsit más. :)
14/15 anonim válasza:
Nem. Eddig vagy nem kaptam el, vagy meggyógyultam belőle pár napon belül. Inkább vitamint szedek nagy dózisban, ez legalább valóban használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!