Apám 172 cm, anyám 164 cm magas. Miért vagyok tőlük sokkal magasabb?
Tavaly nyáron voltam 180 cm, most pedig 184 cm. A családban én vagyok a legmagasabb, igaz hogy az egyik nagyszülőm kb. 190 cm körüli volt. Lehet hogy tőle örököltem, vagy lehet hogy hormon problémám van?
19/F
Tényleg nagyon nagy a külömbség....vagy örökbe vettek ,vagy valamelyik szülőd nem vérszerinti.
Genetikai vizsgálatot csinálnék a szüleimmel együtt és megkérdezném tőlük.
18:02 ugyan már.....
Rengeteg ismerősömnek magasabb a gyereke. VÉRSZERINTI mind a két szülő.
7 generáción át bkitől lehet örökölni bmit. Ki tudhatja azt, h pl az ük-üknagyszülője milyen volt?
Nekem olyan az állam, mint anyukám unokatestvérének, de rajtunk kívül nincs ilyen senkinek, és nem is volt azoknak, akikre a család vissza tudott emlékezni.
A lányom szeme kék, holott az apjáé barna, az enyém meg zöld és barna keveréke. A nagypapámé viszont kék volt.
Ez csak két példa az öröklésre. :)
Valszeg a nagyszülődre ütöttél (ahogy írtad is).
Mit kell úgy lepontozni?
Az az én véleményem és nem lehet 100%-ra kizárni azt a variációt sem!
Ha csak egy kis külömbség lenne,dehát a válláig ér az Apja!
Nekem is van egy kisfiam akit örökbe vettem és még egyelőre nem tudja...majd ha nagyobb lesz elmondom neki ,h ne legyen ilyen meglepetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!