Ezt okozhatja idegesség, stressz, idegi probléma? (több lent)
Napok óta nagyon rosszul vagyok, nem alszom mert szorongás tör rám )mikor már majdnem álomba merülnék, akkor hirtelen "megijedek", és remegek, hasamba hangyák mászkálnak (vagyis mint mikor stresszes állapotba kerül valaki :P) Tegnap is rám tört, pedig vettem be gyógynövényes nyugtatót. A homeopátiás szorongásra való bogyók segítenek (azt nem tudom, hogy tegnap segített e volna, mert nem mertem a kettőt egyszerre bevenni).
Nagyon zavarnak a fények, ezektől is rosszul lét lesz rajtam, émelygés meg ilyenek :P, meg persze idegesség szerű valami. Olyan ebben a néhány napban, mintha álmodnék, tompábbak a hangok, meg úgy minden :P. Nagyon zavar már. 18 vagyok. Szerintetek ez mi lehet, valóban csak a stressz készített ki ennyire? Ha nem mi lehet? ... amúgy feszít a fejem néha, egyszer a tarkómnál, egyszer a homlokomban, meg a fogaim is, lehet hogy valami betegség jönne ki rajtam de nem tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!