Rendszeres reggeli székletre mi a biztos módszer?
2 liter vizet megiszom naponta. Reggelizem+ tejeskávé+ vitamin.
Heti 4-szer sportolok és normálisan étkezem. A súlyom rendben van, nem dohányzom. Vannak olyan időszakok mikor rendszeres a székletem,de ez nem mindíg van így. Van hogy 3 naponta tudok csak és ez nem jó nekem,érzem a hasamon!
Este lefekvés előtt Actíviát eszem,de az sem segít. Van valami ötletetek,estleg jól bevált módszer??? Hashajtós szerek nem érdekelnek és a hashajtós tea sem!
Több C-vitamin.pl.napi 1000-3000 mg
Kismamaként ezt használtam:
reggel 100% szilvalekvár, majd egy pohár meleg tea
Próbáld meg este joghurt helyett a kefirt. Van akinek a savanyú káposztalé segít. A szilvalekvárt már én is hallottam. Vagy mazsolát beáztatni vízbe és azt megenni éjszakára.
Reggeli előtt egy félórával egy vagy két pohár víz, ezt kiegészítenem, hogy a víz legyen langyos, így serkenti a bélmozgást.Meg tehetsz is bele facsart citrom levét, gyorsítja az anyagcserét.
Kedves kerdezo! Nekem - es akiknek eddig ajanlottam -, a biztos modszer az, hogy: reggel, mielott felkelsz az agybol, simogatod a hasadat. A jobb kezeddel, oramutato jarasaval megegyezo iranyban, mondjuk 30-szor. En ezt csinalom, es garantaltan mukodik. Felkeles utan, kb. 1 ora mulva mar megvan a hatasa.
Sok sikert, Arvens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!