Lehet, hogy beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete gyötör szinte egyfolytában a fáradság. De olyan szinten,hogy az már nem normális. Valamelyik nap pl., annyira bealudtam délután,hogy a párom 2-3 percig keltegetett,mire magamhoz tértem,de tiszta kómás voltam akkor is. Pedig én egy tökre energikus csaj vagyok valójában,pörgök ezerrel. Most meg takarítani,főzni is lusta vagyok. Megcsinálom persze,de kín keservesen,pedig imádtam sütni ,főzni,tenni,venni. Mi van velem? Tudtok ajánlani valamilyen "csodaszert"?
31éves nő
2011. szept. 21. 23:00
1/4 anonim 

válasza:

attól is függ h mennyit alszol, egy felnőtt embernek is van szüksége néha 7-8 órára
2/4 anonim 

válasza:

Egy vérvizsgálat nem ártana, lehet vérszegénység lépett fel, vagy pajzsmirigy alulműködés, de alacsony vérnyomástól is lehet, azt is meg kéne mérni.
3/4 anonim 

válasza:

Nálam ez hónapok óta van. Semmi nem hatott eddig, bár most már kicsit jobban bírom. Nekem a vérkép nem mutatott semmi változást. Lehet vitaminhiány is amúgy.
4/4 anonim 

válasza:

Sokmindentől lehet, ahogy fölöttem szólók írták. De esetleg terhes nem lehetsz? Mert attól is simán lehetnek ilyen tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!