Tippek gyorsabb elalvashoz?
Miutan lefekszem, kikapcsolok mindent, altalaban 4 vagy tobb oraba is beletelik, mire sikerul elaludnom faradtsagi szinttol fuggetlenul. Az ok az, hogy nem tudom leallitani az agyamat. Egyfolytaban jar. Stresszes nem vagyok, teaval mar probalkoztam, de az nem hasznalt, mert az stresszre/faradtsagra jo inkabb. Valami otlet/trukk esetleg? 'Mielott irnatok esti telefonozas/szamitogepfuggetlen s ha mar 8-9 kor lefekszem akkor is nehezen alszom el hajnal 1-2 elott, altalaban 10 kor fekszem.'
Elore is koszonom a valaszokat.
19/L
És ha csak éjfélkor fekszel le, és elalvás előtt olvasol, mondjuk 11-től, az ágyban, valami regényt?
4 óra forgolódásnak semmi értelme. Próbáld ki az olvasást, ha így se megy, akkor fordulj orvoshoz, mert ez kezelést igénylő durva alvászavar.
(Ugye kávét, teát, kólát, energiaitalt már nem iszol délután, ha szedsz vitamint, ugye reggel szeded?)
nem tudom mi bajod, de nekem is ugyan ez és még normális választ nem kaptam én sem
18/f
Nem kell gondolkodni komoly dolgokon.
Vacsorázz rendesen meg lefekvés előtt és figyeld meg úgy elfog nyomni az álom hogy észre se veszed és alszol.
Kedves utolso!
Nem szivesen eszem lefekves elott hasfajas vegett s nem csak komoly dolgok jutnak az eszembe. A minap peldaul szimplan csak a star warsokat porgettem le a fejembe es azon gondolkoztam milyen legyen a hazam minecraftban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!