Előretolt fejem van?

Így van, kérj az ortopédiára időpontot, ők értenek hozzá, megmondják, mit kell tenned.
Egyébként nekem akkor sikerült helyreraknom a hátam, mikor énekkarba kezdtem járni. Ott ugyanis mindig azonnal éreztem, hogy most egyenesen állok vagy görbén, mert egyenesen állva sokkal könnyebb énekelni.

Tartás probléma. Először is húzd ki magad, fejed a nyakadon legyen, próbáld erre mindig figyelmeztetni magad. Keress rá: elongació. Itt egy link is:
Tanuld meg a helyes tartást. Gyógytorna segíthet de igazából te segítesz a legtöbbet magadon, hiszen ha a nap 24 órájában rossz a tartasod, kivétel az a 45 perc amíg tornazol akkor megette a fene. Kezdj el mozogni, erősödjenek az izmaid, attól könyebb lesz a helyes tartás is. És erre fekvés, ülés közben is oda kell figyelni. Szívás ha számítógépes munkád van, akkor állj meg pihenni gyakran, végezz nyújtó gyakorlatokat, mozgasd át. Lehet kapni tartás javító ülő párnát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!